Partou

Partou op locatie Koning Karel

Buitenschoolse opvang (4 – 12 jaar)

Op de BSO in de Talentum hebben we twee gezellige groepsruimtes. In de ene bouwen de jongere kinderen fraaie kastelen van doeken en tafels. In de andere ruimte maken de oudere kinderen muziek, doen Kolonisten of chillen ze met een boekje op de bank. Een frisse neus halen ze dagelijks buiten op het plein! Onze BSO is op alle (studie)dagen in het jaar open en uw is kind van harte welkom! Wilt u meer weten kijk dan even op onze website.

Partou Peuterschool: Voorbereiden op school (2-4 jaar)

In de school vind u ook een peuterschool. Peuters zijn heel leergierig. Alles wat een kind kan en doet, volgen wij nauwkeurig. We bieden activiteiten aan om vaardigheden verder te ontwikkelen en ze voor te bereiden op school. En dat doen we in een vast dagritme, net als op school. We starten de dag altijd in de kring en vertellen elkaar wat we die dag samen gaan doen. Samen eten we fruit, lezen we voor uit een boek en doen we activiteiten aan de hand van een thema, zoals kleuren, verkeer of de lente. Alles wat we doen, stemmen we zo goed mogelijk af met school, zodat uw peuter straks vol zelfvertrouwen over kan stappen naar de basisschool. Wilt u meer weten kijk dan even op onze website.