Aanmelding leerling(en)

Bent u nieuwsgierig naar onze school en onze toekomst?

Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met de dagelijkse praktijk in de school. Natuurlijk heeft u ook de gelegenheid om vragen te stellen. Aan het eind van de rondleiding krijgt u informatie over de aanmeldingsprocedure.

Is uw kind is tussen 0 en 4 jaar?

Dan kunt u een vooraanmelding doen. U heeft twee mogelijkheden: u kunt online een vooraanmelding doen of de papieren versie invullen (aan te vragen op school). Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Is uw kind is ouder dan 4 jaar?

Ook dan kunt u een vooraanmelding doen. U heeft twee mogelijkheden: u kunt online een vooraanmelding doen of de papieren versie invullen (aan te vragen op school). Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. Na dit gesprek nemen wij  contact op met de huidige school van uw kind. Vervolgens wordt er zorgvuldig gekeken of wij kunnen voldoen aan de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van uw kind en over kunnen gaan tot plaatsing. Is er sprake van een overstap gedurende het schooljaar, dan hanteren wij het Convenant Tussentijds Overstappen Amersfoort, beschreven in het aanmeld- en toelatingsbeleid van KPOA.

In schooljaar 2020 – 2021 is ruimte voor nieuwe leerlingen in alle groepen, behalve in groep 6 op locatie KK.

Meer informatie kunt u vinden in onze schoolgids.