Basisschool Talentum
Onze school

Een deel van het geheel

De Stichting voor Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort e.o. (KPOA) bestaat uit 17 basisscholen, waarvan kindcentrum Talentum een onderdeel is.

Alhoewel de 17 scholen vanuit hun eigen plek en op hun eigen wijze invulling geven aan katholiek onderwijs in Amersfoort, zijn zij via de stichting sterk met elkaar verbonden.

Vakmanschap, verbondenheid en vertrouwen, daar draait het om in de contacten tussen de KPOA-scholen en de leerkrachten die binnen deze scholen werken.

Daarbij werken we vanuit het motto: “Wij geloven in jou”. We geloven in de ontwikkelkracht van kinderen, in de professionaliteit van leerkrachten, in de samenwerking met ouders en externe partners en in het vakmanschap van onze schoolleiders.

KPOA heeft een strategisch en dynamisch koersplan geschreven, in deze animatie presenteren wij de hoofdlijnen uit het koersplan.

Op de website van onze stichting kunt u meer informatie vinden hoe wij omgaan met de privacy van uw kind(eren). Daarnaast is voor u als ouder onder meer informatie over: vacatures, de klachtenregeling, wat te doen bij (mogelijke) beveiligingsincidenten en contact hierover (helemaal onderaan die pagina). Kijk ook bij "voor ouders".

Koning Karelpad 12
3813 HC Amersfoort

033 - 472 06 34
Mail ons