Basisschool Talentum
Social Schools

Social Schools

Onze manier van communiceren: Social Schools

Communicatie tussen ouders en leerkrachten vinden wij van het grootste belang. Daarbij is ons doel om ouders zo snel, duidelijk en direct mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school.  

Om onze doelstelling te realiseren, werken wij met de service van Social Schools. Hiermee zijn wij in staat u via e-mail te bereiken. Ook biedt het ons onder andere mogelijkheden om u als ouders via de schoolkalender sneller en beter inzicht te geven in de activiteiten op school. Tweewekelijks versturen wij via dit platform een nieuwsbrief

Wij benadrukken dat we Social Schools gebruiken in plaats van de papieren communicatie. Het persoonlijke contact tussen school en ouders blijft uiteraard voorop staan.

Verder biedt dit online platform veel mogelijkheden. Binnen Talentum gaan we onderzoeken hoe we dit zo goed mogelijk kunnen gebruiken voor iedereen. 

Activering

Voor ouders zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service. Het enige wat we van ouders vragen is om regelmatig in te loggen en uw gegevens te beheren waarmee we hen kunnen bereiken. Alle ouders ontvangen een activeringscode. Deze kunnen ouders zelf activeren via www.digiduif.nl. Bij meerdere kinderen hoeven ouders maar één activeringscode te gebruiken, daarna kunnen de andere kinderen aan deze zelfde account toegevoegd worden.

Locatie Koning Karelpad 
Koning Karelpad 12
3813 HC Amersfoort

033 - 472 06 34

Locatie Raadhoven
Raadhoven 4
3813 LW Amersfoort

033 - 480 542 8
Mail ons